De Lou 3.0 van So Flow!

Je hebt aangegeven dat je een elektrisch skateboard zoekt en dat je jonger dan 13 jaar bent. Uiteraard wil je een board met fijne rij-eigenschappen. Onderstaande boards zijn klein van formaat waardoor je ze makkelijk mee naar school neemt.

Als eerste adviseren we je de Lou 3.0 van So Flow. Dit elektrische skateboard behaalt ondanks zijn formaat een maximumsnelheid van 35 kilometer per uur en een afstand van circa 15 kilometer.

 • Dual hubmotors van 3000W totaal (motoren in de wielen)
 • Bluetooth 3.0 verbinding
 • So Flow App om rij-eigenschappen te tweaken
 • 3 snelheidsstanden

Vergeet niet een helm te bestellen! Rijden op een elektrisch skateboard is leuk, maar kan ook gevaarlijk zijn. Een wijs man zei ooit: “dress for the slide, not for the ride“. De mythe gaat rond dat hij al skateboardend 126 jaar is geworden.

Een alternatief: de Slick Revolution Min-E Board

Net als de Lou 3.0 is de Slick Revolution Min-E klein van formaat. Slick Revolution is een merk uit Engeland, wat relatief lekker dicht bij huis ligt (veel merken zijn gevestigd in Amerika).
Slick Revolution timmert flink aan de weg. Ze hebben inmiddels meerdere Kickstarter-campagnes achter de rug en keer op keer krijgen ze het voor elkaar om hun fundingsdoel te halen.

De Min-E is een van de laatste modellen van Slick Revolution. Een ideaal reismaatje voor uiteenlopende afstanden.

 • 1200W Snaaraandrijving (belt-driven motors)
 • Reikwijdte maximaal 17 kilometer per acculading
 • Topsnelheid van 32 km/h
 • Heeft een USB-aansluiting waarmee je je telefoon op kunt laden.

*Let er wel op dat elektrisch skateboard niet op de openbare weg is toegelaten. Ben je op zoek naar een officieel RDW-goedgekeurd voertuig, stuur ons een berichtje via de chat. Dan zoeken we samen de meest geschikte unit voor je uit! 

Wij hebben de 5 grootste voordelen van een elektrisch skateboard op een rijtje gezet:

 • Hij is milieuvriendelijk. Doordat het board niet op benzine rijdt worden er geen schadelijke stoffen uitgestoten tijdens het rijden. Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor het milieu en de elektrische vervoersmiddelen zijn hierbij een grote stap in de goede richting, vooral met gebruik van groene stroom.
 • Hij is goedkoop in het gebruik en onderhoud. Het board is een vervoersmiddel met een eenvoudige constructie, een motor, batterij en regelunit. Kortom er kan weinig aan kapot gaan en er hoeft weinig onderhouden te worden. Doordat het board op een elektrische motor rijdt hoef je niet om de haverklap bij het tankstation te staan en scheelt dit enorm in je portemonnee.
 • Je kunt de drukte en files omzeilen. Het board staat altijd startklaar, is klein en wendbaar. Hij kan makkelijk overal langs en tussendoor. Je kunt met het board over fietspaden rijden en daardoor vaak een veel snellere route nemen naar je eindbestemming dan met bijvoorbeeld een auto.
 • Hij is klein van formaat en hierdoor makkelijk mee te nemen.  Mocht de accu toch sneller leeg zijn dat je had berekend of moet je toch wat verder het land door? Je pakt het board eenvoudig op op en neem hem met je mee, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer (gratis!).
  Ook kun je hem makkelijk kwijt in de achterbak van een auto, zo zou je bijvoorbeeld kunnen carpoolen naar een grote parkeerplaats buiten de stad en je gemakkelijk met het board naar je eindbestemming vervoeren.
 • Als laatste, maar zeker niet de minste: het is gewoon superleuk! Lekker door de frisse buitenlucht richting je studie of je werk, even dat koffietje halen bij dat leuke tentje in het centrum, op vakantie met de camper en ’s ochtends in het dorpje verderop verse broodjes halen. Je bent er zo met je elektrische skateboard!

Meer elektrische skateboards!

0