WIJ ZIJN EBOARDERS

Eboarders.nl is sinds het begin van de zomer van 2018 begonnen en daarmee vooralsnog de jongste boardshop van Nederland – en daar zijn we trots op!
We hebben namelijk in een razend tempo verschillende topmerken aan ons portfolio toe mogen voegen en onze passie voor het Eboarden met veel mensen mogen delen.

Waarom bestel je bij Eboarders?
Wij zijn een kleinschalig bedrijf en draaien voornamelijk op passie en het feit dat we plezier hebben in wat we doen. We houden van persoonlijk contact en de kans is groot dat wanneer je buiten de openingstijden om de chat opent, een van onze medewerkers paraat staat om al je vragen te beantwoorden.

Omdat we graag zien dat onze klanten net zoveel plezier krijgen/hebben/houden in het eboarden als wij, willen wij er voor zorgen dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van de boards die zij bij ons bestellen.

We bieden onze klanten – bovenop de fabrieksgarantie – één jaar pleziergarantie. Als je bij ons een elektrisch skateboard bestelt, krijg je van ons de garantie dat je het eerste jaar zorgeloos op pad kunt. Mocht het board binnen dit jaar onverhoopt stuk gaan, dan krijg je van ons een leenboard totdat het probleem is opgelost.* Koop je een board bij Eboarders, dan koop je dus eigenlijk gegarandeerd één jaar plezier!

Jij bepaalt!
Omdat we relatief nieuw zijn, zijn we erg benieuwd naar jouw mening met betrekking tot onze webshop en het serviceniveau dat we bieden. Werkt er op de website iets niet naar behoren, laat het ons weten via de chat en dan passen we het direct aan. Mis je een product, dan is de kans groot dat we dit product alsnog voor je aan de webshop toe kunnen voegen (denk aan wielen/trucs/boards). Stuur ons een bericht en we zoeken het direct voor je uit!

Veelgestelde vragen
Wil je meer informatie over levertermijnen, garantie en retouren? Bekijk dan hier onze veelgestelde vragen.

0