Veelgestelde vragen

Eboarders.nl is een boardshop opgericht in juni 2018. We zijn dus relatief jong en daarmee een van de kleinere spelers op de Nederlandse markt. Dit zien wij gelukkig niet als nadelig – sterker nog – de kans is aanwezig dat jouw pakketje persoonlijk door een medewerker van Eboarders bij jou wordt afgeleverd. Over persoonlijk contact gesproken!

Onze kleinschaligheid stelt ons in staat om de kortst mogelijke lijnen te houden met zowel jou als onze klant, als met onze leveranciers. Daarnaast houden we een lijst van feedback-punten van onze klanten bij die we maandelijks in de webshop implementeren. Dus heb je op- of aanmerkingen, laat het ons weten. Wij doen namelijk écht iets met jouw tip of klacht.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.eboarders.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

De actuele levertijd staat vermeld, naast of onder de prijs van het product. Omdat we voor sommige producten gebruik maken van een extern distributiecentrum, verzoeken we je uit te gaan van een levertijd van 5 werkdagen voor elektrische skateboards, longboards en steps.

Je ontvangt van ons een Track & Trace code na verzending.

We weten dat veel consumenten gewend zijn aan “vandaag besteld, morgen in huis”, echter is dit voor ons niet altijd mogelijk. Doorgaans leveren we binnen 48 uur, maar het kan zo nu en dan voorkomen dat de levering iets langer duurt.

Je kunt het product binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, bij ons retourneren. Geef in dat geval wel even van tevoren aan dat je het product retour stuurt. Dit kan eenvoudig via de chat of via ons e-mail adres. Vermeldt daarbij altijd je contactgegevens en het ordernummer, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.

Wij kunnen een retourlabel aanmaken die je eenvoudig kunt uitprinten. In dat geval hoef je geen verzendkosten voor te schieten en zijn alle verzendgegevens voor je ingevuld.
Heb je geen printer, dan storten wij de verzendkosten naderhand terug op jouw rekening. Zorg er dus voor dat je hier een bonnetje van bewaard, zodat wij weten hoeveel wij terug moeten storten.

Op al onze producten is de betreffende fabrieksgarantie van kracht. Deze is per fabrikant anders, maar over het algemeen houdt dit in dat je een jaar lang garantie krijgt op de draaiende delen van een board of step – en zes maanden garantie op de accu.

Daarnaast bieden wij onze klanten een pleziergarantie aan bij producten met een waarde van €500,- of meer. Mocht jouw board of step binnen zes maanden onverhoopt stuk gaan, dan ontvang je van ons tijdelijk een vervangend vervoersmiddel gedurende de reparatieperiode. Dit geldt uiteraard alleen bij technisch falen en regulier gebruik. Val-/waterschade zijn hiervan uitgesloten.

Op het moment van schrijven (08-10-2018) zijn elektrische skateboards en steps in Nederland nog niet toegestaan op de openbare weg. Onlangs is het iemand wél gelukt zijn elektrische step verzekerd te krijgen, waardoor we verwachten dat de wetgeving binnenkort in het voordeel van de steps zal wijzigen.
Houd er dus wel rekening mee dat het gebruik van een elektrische step op de openbare weg op eigen risico is. Een oplettende agent kan theoretisch gezien een bekeuring uitdelen, of erger, de step of het skateboard in beslag nemen.

We bieden verschillende typen steps aan, die zich lenen voor verschillende toepassingen. Wil je advies-op-maat, dan raden we je aan contact op te nemen via de chat. Echter kunnen we je wel wat vuistregels meegeven.

Voor gebruik op vlakke ondergronden (denk aan loodsen, warehousing, ziekenhuizen, de schoolcampus) voldoen de steps met kleine wielen prima. Dit zijn steps als de So-Flow Flowboard Air en de BOHLT eKick 5.
Wil je de step gebruiken voor lange(re) afstanden, dan raden we de modellen aan met hydrolische vering en luchtbanden. Deze steps bieden meer rijcomfort over hobbelig wegdek en zijn over het algemeen voorzien van meer en betere features zoals een claxon of elektronisch remsysteem. Denk hierbij aan modellen als de BOHLT eKick 8 en de BOHLT eKick 10.

Op dit moment zijn wij een “web-only” onderneming. Dit betekent dat wij geen fysieke locatie hebben waar de producten bekeken of getest kunnen worden. Uiteraard begrijpen wij dat het fijn is om een product eerst uit te proberen voordat je het aankoopt. Wil je een step of board uitproberen, vraag ons dan even in de chat of wij toevallig een demo op voorraad hebben. Dan kunnen we wellicht op afspraak een dag/tijd inplannen waarop je het product bij ons kantoor uit kunt proberen.

Met Eboarders.nl zijn we succesvol de markt van LEV’s (Light Electric Vehicles) opgegaan. Maar onze volgende stap maakt elektrisch vervoer nóg toegankelijker voor een breder publiek.

In de zomer van 2019 willen we ervoor zorgen dat onze klanten ook op abonnement- basis van onze elektrische steps gebruik kunnen maken. Met dit abonnement krijg je voor een vast bedrag per maand een elektrische step thuisgestuurd die je waar en wanneer je wilt kunt gebruiken. Gaat de step stuk, dan krijg je van ons binnen 48 uur een nieuw model. Met dit abonnement koop je dus geen product, maar mobiliteit als een service (MaaS).

Meer informatie over dit project is binnenkort te vinden op www.ridewaves.tech.

Eboarden is ontzettend leuk om te doen, echter zien we helaas nog (te) veel ongelukken gebeuren. Ben je van plan om een flinke rit te maken, of neem je deel aan een groupride, zorg er dan voor dat je beschermd op pad gaat. Rijden zonder bescherming is leuk, totdat het mis gaat. Dress for the slide, not for the ride is ons advies.

0