Een elektrische step tijdens vakantie of op de camping | Eboarders.nl

 In Elektrische steps

Met een elektrische step op de camping tijdens vakantie

H

eerlijk op vakantie met de caravan, vouwwagen of camper. Lekker in de natuur op een camping of juist midden in de stad.
Zie je dit al voor je? hou dat vast!

Je wordt ’s ochtends wakker en hebt zin in een lekkere croissant van de plaatselijke bakker een stukje verderop. Normaal zou je de fiets nemen, maar dit jaar heb je de opvouwbare elektrische step bij.  Je stapt op en bent binnen no time op-en-neer om te kunnen genieten van je welverdiende ontbijtje, hoe ideaal is dat? Geen fietsenrek achter op de auto,caravan of camper, maar simpelweg één of twee opgevouwen stepjes in de laadruimte.

Inmiddels wordt de elektrische step door veel vakantiegangers gebruikt tijdens vakanties in het buitenland. Je laadt de step in ongeveer 1,5 uur op en rijdt er vervolgens (afhankelijk van het model) zo’n 15 tot 30 kilometer mee weg. Daarmee is het een ontzettend geschikt vervoersmiddel om nieuwe steden of dorpjes te verkennen.
Ben je op een road-trip, dan is het mogelijk om de step op te laden via een 12V naar 220V omvormer. Hiermee zorg je ervoor dat je de step via de 12V (aansteker) in de auto kunt opladen. Kom je aan in een nieuw dorp dan stap je direct op een opgeladen step en verken je de omgeving.

De auto of camper kan op deze manier gewoon op bij uw stand- of parkeerplaats blijven staan, wat scheelt in de benzinekosten en een stuk beter voor het milieu is!

Het is bovenal gewoon heel relaxed om over de boulevard te cruisen, de natuur in de omgeving te bewonderen of om op ontdekkingstocht  te gaan in de dorpjes en stadjes rondom uw bestemming.

Welke elektrische step neem ik mee?

Er zijn verschillende elektrische stepjes te verkrijgen. Het grootste verschil tussen de modellen die wij leveren, zit hem in de actieradius. Zo behaal je met de Ninebot ES1 een afstand van 15 kilometer, terwijl je met de Ninebot ES2 25 kilometer ver kunt rijden.

Omdat mensen vaker aan ons vragen welke step het meest geschikt voor ze is, hebben wij de Eboarders Keuzehulp ontwikkeld. In deze keuzehulp geef je aan hoe ver je verwacht te zullen gaan rijden, binnen welke leeftijdscategorie je valt en wat het doel is (recreatief of dagelijks gebruik). Vervolgens geeft de keuzehulp je twee opties die passen bij jouw wensen.

Heb je specifieke vragen omtrent het gebruik van een elektrische step op vakantie of op de camping, stel je vraag via de chat, WhatsApp naar 06 114 35 332 of mail naar klantenservice@eboarders.nl.

 


Recommended Posts

Leave a Comment

0