Veiligheid boven alles

 In elektrische skateboards, veiligheid
O

Omdat eboards onze business is, proberen wij zoveel mogelijk contact te onderhouden met de eskate community. Helaas horen we dan ook dat er zo nu en dan leden van deze hechte community onderuit zijn gegaan – het hoort er een beetje bij.
Voor wijze mensen hoeft een “bail” (onderuit aan) geen gevolgen te hebben, want zij zorgen ervoor dat ze voldoende beschermende gear dragen. Helaas zien we ook regelmatig eboarders voorbij komen zonder helm of andere beschermmiddelen.

Hoe goed je ook kunt boarden, zorg ervoor dat je altijd een helm draagt. Dit is simpelweg het minimum. Wil je je board gebruiken voor een dagelijkse trip naar je werk/school, dan raden we je met klem aan om ook je gewrichten (knieën/polsen) te beschermen. Het zou eeuwig zonde zijn als je door luiheid/nalatigheid de rest van je leven met beschadigde gewrichten moet leven – en je zal niet de eerste zijn.

Nu is het voor ons als retailer binnen de markt van elektrische skateboards makkelijk om te roepen dat je jezelf van bescherming moet voorzien, maar we voelen ons mede verantwoordelijk voor de veiligheid van onze klanten.

Om onze klanten te stimuleren een helm en gewrichtsprotectie te dragen, hebben we een actie in het leven geroepen. Bij bestelling van een eboard vanaf €500,- ontvang je tijdelijk een volledige professionele beschermingsset (pols/knie) van TSG.

Recent Posts

Leave a Comment

0